maandag 6 juni 2016

Technopolis (behulpzame ouders gezocht!)

Liefste ouders,

Donderdag 16 juni plannen wij een bezoek aan Technopolis, samen met klas Evelien. 
We zijn nog op zoek naar lieve ouders die zich een dagje kunnen vrij maken om zowel heen en terug te rijden, alsook ter plaatse een klein groepje leerlingen te begeleiden bij de vele proefjes. Hier is helemaal geen wetenschappelijke voorkennis voor nodig, enkel de zin om mee te experimenteren en rond te neuzen.

We zijn met 47 kindjes. Dit wil zeggen dat we ongeveer 10 ouders (van klas Annelies én klas Evelien samen natuurlijk) nodig hebben die ons willen helpen. 
Ook hebben we de autostoeltjes van iedereen nodig.

We zouden die dag hier rond kwart voor negen vertrekken. Er is altijd wel een beetje file op weg naar Technopolis, dus we zullen even onderweg zijn.
We starten met een uurtje verkenning van de experimentjes.

 's Middags kunnen we daar eten. De kinderen moeten hun boterhammetjes meenemen in een rugzakje. Een drankje krijgen ze daar van ons. 

Na het middageten gaan we nog verder op verkenning en tegen 14 u keren we weer schoolwaarts.

Wij zorgen dat de ouders die mee kunnen komen gratis toegang tot Technopolis krijgen, natuurlijk.

Laten jullie zo snel mogelijk weten indien je je die dag kan vrijmaken en ook hoeveel kindjes je in je auto kan vervoeren? 

Voor ouders die zelf niet kunnen rijden: gelieve het autostoeltje van je kapoen ten laatste volgende woensdag op school achter te laten. 

Voor meer info over technopolis: https://www.technopolis.be/

Wetenschappelijke groetjes,
Evelien & Annelies