zondag 15 mei 2011

kampverslag

Hallo,

Woensdag 11 mei vertrokken we op  kamp richting Dilsen-Stokkem. We maakten wel eerst een tussenstop in Zutendaal waar we het insectenmuseum en het blotevoetenpad bezochten. We hadden nog extra veel plezier op de hoge zandheuvel en kregen de primeur om vlinders uit hun cocon te zien komen en een zwerm bijen die was neegedaald omdat hun koningin eerste ontsnapt was maar nadien terug in de korf was gezet.




 

 


 

 

 











Na het wassen en drogen van onze voeten was het dan eindelijk zo ver. We gingen naar onze kampplaats in Dilsen-Stokkem waar we een klasspel speelden, onze zelfgemaakte lekkere spaghetti aten en met de circuskoffer experimenteerden.



 


 
 




Op donderdag 12 mei vlogen we er na een stevig ontbijt onmiddellijk in. We speelden op het grote grasveld een kwartetspel en nadie vertrokken we richting bokrijk waar we speelden in de speeltuin, een bezoek brachten aan de valkenier en gingen we ook even langs bij de verschillende ambachten.
's Avond aten we kipkebap en maakten we een schrinkelmedaille als aandenken. ( spijtig genoeg mochten we geen kampvuur maken omdat het code rood was.)


 


 

 

 

 








Toen was het alweer onze laatste dag. Vrijdag 13 mei begonnen we met het pakken van de valiezen en het opruimen van de kamers ( de verloren handdoeken kan je in de klas komen bewonderen) Nadien trokken we het speelbos in voor een bosspel om nadien te vertrekken naar het natuurcentrum de wissen. Daar hadden we een gezellige pic-nic  en gingen we met de fluisterbootjes varen. Het was een leuke afsluiter.

 

 

 



Met pijn in ons hart namen we afscheid van een fantastisch kamp met fantastische kinderen en fantastische ouders. Hartelijk bedankt!