maandag 29 augustus 2011

welkom terug

Hallo allemaal,

Hier zijn we weer! Na een deugddoende vakantie zijn we terug klaar om er in te vliegen. Voor sommigen is de klas geen verrassing meer maar voor anderen dan weer wel. Ik kijk er in ieder geval naar uit om mijn 'oude' en 'nieuwe' schatten te mogen verwelkomen op donderdag 1 september in een vernieuwde klas.

Voor een goede start zijn er nog enkele mededelingen:

- Zou het lukken om een drinkbeker mee te geven naar school?

- voor in de agenda: Maandag 5 september 2011 om 20.00uur is er onze klasavond. Evelien en ik zullen samen beginnen in de klas van Evelien en nadien gaan we dan elk naar onze eigen klas.
We geven hier uitleg over de klaswerking, geven leuke tips en je kan je dan ook kandidaat stellen als klasouder. Het zou toch wel leuk zijn jullie hierop allen te mogen verwelkomen.

- Ik ben begonnen met het uitbouwen van een 'poppenhoek' om zou de overgang van de kleuters naar het eerste leerjaar nog vlotter te laten verlopen. Indien jullie nog dingen voor in de verkleedkoffer kunnen missen, of nog dingen hebben voor in het winkeltje te verkopen, of nog poppen, dieren , auto's,.blokken,.... hebben die niet meer gebruikt worden zijn deze zeker welkom .

Ik hoop dat alle kinderen er klaar voor zijn...... Ik in ieder geval wel.

tot binnenkort
groetjes
Karolien