woensdag 14 maart 2012

turnen: morgen / niet vrijdag

Hallo,

Wij gaan morgen het eerste uur turnen en niet op vrijdag.

Op vrijdagnamiddag gaan we de uien planten samen met Karen van de tuinwerking.

groetjes
karolien

mededeling: hulp in de klas

Hallo allemaal,

Volgende week staat weer helemaal centraal in het teken van de jeugdboekenweek. Onze klas werkt weer samen met de klas van Lieselot en dit jaar gaan we proberen om een mooi dierenweetjes-draaiboek te maken.

Op maandag 19/03 zouden we hiervoor wel hulp kunnen gebruiken..... We gaan dan verschillende dieren met pastelkrijtjes maken. Het resultaat zal mooier zijn als we de groepjes zo klein mogelijk houden.
Maandag van 8.40 uur ( toneel door Lieselot en mezelf) en nadien tot 11.45u: werken rond pasteltechniek.

Ook op dinsdag 20/03 (vanaf 13.45uur tot 15.30uur) en woensdag 21/03 in de voormiddag  zou het handig zijn als er een ouder is die het drukken van de weetjes kan begeleiden.  Dit houdt in dat je moet kijken of de kinderen de weetjes juist over stempelen.

Op donderdag 22/03 worden jullie van harte uitgenodigd op de voorstelling van ons dierenweetjes-draaiboek. van 9uur tot 9.30 uur in de pitstop.

Op vrijdag 23/03 houden we onze olympische spelen. In de voormiddag komt Riet (special olympische kampioene) op bezoek en in de namiddag houden we onze eigen Olympische pitspelen. Met om 13.15u de openingsceremonie met dans, vlam en vlag Nadien gaan we naar de atletiekpiste om te sporten. Om 14.45 uur is het medaille uitreiking in de pitstop.

Een hele drukke en intense week.

Ik dank jullie alvast voor de hulp.

groetjes
karolien