donderdag 22 september 2016

Tweede 'geheime' lezertje is komen voorlezen!

Lieve ouders, 

Vandaag hebben we bezoek gekregen van ons tweede 'geheime' lezertje! Sissy, de mama van Aurelia bracht ons een spookverhaal brrrrrrr..... Heel veel dank hiervoor! 

Als er nog mama's of papa's zijn die graag eens een 'geheim' lezertje willen zijn, kunnen mij dit altijd even laten weten op mijn mail:

liesbeth-DG@hotmail.com

Lieve groetjes, 

Liesbeth 


Sportdag vrijdag 30 september 2016

Lieve ouders, 

Volgende week vrijdag 30 september zal onze sportdag plaatsvinden. De activiteiten waaraan de kinderen zullen deelnemen, worden momenteel nog besproken met Dieter. 

Wat ik wel al kan meegeven, is dat de kinderen in de namiddag om 13 uur zullen lopen voor de Demerjogging. Indien er ouders zijn die graag willen komen supporteren, zijn van harte welkom! Jullie vinden ons terug op de Grote Markt rond 12u30. 

De kinderen dragen deze dag best gemakkelijke kledij zoals een short met t-shirt of indien het koud zal worden een joggingbroek en vestje. De kinderen dragen het beste ook makkelijke loopschoenen zodat ze goed kunnen lopen ;-) 

Een boekentas is die dag niet noodzakelijk. Enkel een rugzakje met hun boterhammen is voldoende. Wij eten 's middags op school voor we naar de Grote Markt gaan. 

Lieve groetjes, 

Liesbeth