donderdag 15 december 2016

Bericht van Annelies - We gaan op kamp!

Liefste mama's en papa's, 

Deze keer eens geen berichtje van Wendy op de blog, maar eentje van mij, Annelies! Ik ben de laatste tijd meer met 1 kindje bezig in plaats van 23, maar dat wil niet zeggen dat ik niet geregeld aan mijn klasje denk, hoor! :-)
 
Ik heb alvast niet stilgezeten wat het kamp betreft en ben dan ook heel blij om jullie de volgende informatie over ons klaskamp mee te delen:

WANNEER?
Woensdag 14 juni tot en met vrijdag 16 juni in de namiddag.

WAAR?
Bij onze allereigenste Toon en Pascale in hun pas aangekochte kamphuis naast hun huis! Het kamphuis heet 'De Wiekslag' en ligt in Zelem, heel dicht bij onze school te midden van uitgestrekte bossen en weilanden.

WAT?
Omdat we de talenten van onze kampplaatseigenaren niet onbenut willen laten wordt het een muzikaal kamp in de uitgestrekte natuur!  
Wat we allemaal exact gaan doen wordt nog een verrassing, maar samen met Evelien (die gaat in het eerste deel van die week met haar klasje daar ook naartoe), Toon en Pascale zijn we bezig een heleboel toffe ideeën en activiteiten uit te werken.

EN VERDER?
Nu weten jullie al wanneer en waar het kamp zal plaatsvinden en in heeeel grote lijnen wat jullie kapoenen mogen verwachten, maarreuh, en verder? 
In het nieuwe jaar volgt natuurlijk nog een infoavond waar alles verder uit de doeken wordt gedaan.

OPROEPJE
Wel had ik al graag een kleine oproep gedaan: zijn er mama's, papa's, oma's, opa's of andere enthousiaste familieleden onder jullie met specifieke kennis van muziek of natuur? Lijkt het je leuk om tijdens het kamp een activiteit op poten te zetten of te begeleiden? Stuur mij dan gerust al een mailtje: vanesch.annelies@gmail.com met daarin de activiteit die je in gedachten hebt. Alles kan en mag, zolang het maar iets te maken heeft met een van deze twee thema's.

Verder wens ik jullie allemaal heel fijne feestdagen, ongelooflijk lekkere kerstdiners en een spetterende start van 2017!

Tot snel!

Veel groetjes,
Annelies