maandag 26 november 2012

mededeling: Anton en veel meer.....

Beste Pitters,

- Vanaf deze week vragen we de kinderen om hun steps en skateboarden niet meer in de overdekte speelplaats te plaatsen. Dit zorgde voor een heleboel vuil en een wanordelijke indruk. Kinderen mogen hun steps en skateboarden wel onder het afdak op de speelplaats plaatsen. Omdat ze hierdoor niet binnen staan (of achter grendel) worden ze beter elke dag mee terug naar huis genomen.
We geven ze geen plaats bij de andere fietsen omdat deze deur enkel de eerste speeltijd en de middagpauze open gaat. Bedankt voor jullie begrip!

- Klas Karolien en klas Evelien heten jullie welkom op hun kampavondop dinsdag 27 november tegen 19u in hun klassen.

- Ouders van de eerste graad van Karolien worden graag uitgenodigd op een kennismakingsgesprek met de toekomstige nieuwe leerkracht Anton op donderdag 29 november om 15u30.

- Op vrijdag 21 december vieren we vanaf 13u05 ons winterfeest.Voor dit feest kunnen we zeker nog helpende handen gebruiken en ook ouders die zelf een atelier (ivm de winter) willen geven. Je mag hiervoor een mail sturen naar caroline.vanhamel@freinetschool.be. Alvast bedankt!

Het programma:


  • winteratelier van 13u05 tot 14u30
  • vanaf 14u30 schimmenspel gebracht door het leerkrachtenteam. Aansluiten zingt ons Pitkoor een lied.
  • Om 14u50 is er een gezellig samenzijn met chocomelk, gluwijn en jenever (afhankelijk van het weer met een vuurkorf). 

mededeling: kampavond / blog

hallo,

- Ik wou jullie even laten weten dat de kampvergadering van morgen om 19.00uur wel degelijk doorgaat.

- Ook zullen jullie gemerkt hebben dat ik geen foto's meer op de blog heb gezet. Maar tot mijn grote spijt is mijn limiet van foto's bereikt en ik wacht nu tot deze leeggemaakt is. Jullie hebben dus nog heel wat tegoed. Van zodra het probleem is opgelost komt er een uitgebreid verslag? :-)

groetjes
karolien