donderdag 10 februari 2011

toneel dinsdag 15 februari

Even een korte informatieve medeling:
Dinsdag 15 februari gaan we met de klas naar het toneelstuk VICTOR kijken om 11 uur. We zullen hier met de bus naartoe gaan.
groetjes
Karolien

donderdag 10 februari

Hallo,

Hier zijn weer enkele klasberichtjes. In de voormiddag zijn we begonnen met de LVS-toetsing ( dit was niet gepland maar het leek ons beter om hier iets meer tijd voor te nemen.) De instructies vallen dus weg.
In de namiddag waren we weer druk in de weer. Zo maakte we een kalender om de maanden wat beter te leren kennen en te weten wanneer er nu juist vakantie is. Er werden knappe vrije teksten geschreven door het eerste leerjaar!!! En Floor, Roos en Elise knutselde en schreven een kaartje voor een jarige. Een dikke proficiat voor Rozemarijn en de mama van Roos en Elise. Quinten begon een nieuw onderzoek. Hij vroeg zich af hoe glas gemaakt werd. We hebben al heel wat informatie gevonden op het net maar we zijn op zoek naar een glasblazer in de buurt om eens een kijkje te gaan nemen . De onderzoeken over de ruimte gaan ook verder. Zo ontdekte Robin hoe het zwarte gat ontstaat in de ruimte en werkte de anderen hun onderzoek verder af.

De kinderen hebben heel erg goed gewerkt vandaag!!!

voor de onderzoeken kunnen we nog steeds boeken rond ruimte gebruiken en ik ben dus op zoek naar een glasblazer in de buurt. Floor wou ook eens graag "potten bakken" maar dit hebben we even in de" frigo" gezet tot er iets meer tijd is maar enige info hierontrent is natuurlijk ook welkom.




 

De kinderen van de klas wouden ook nog laten weten dat we onze vriendjes missen!!!

tot morgen
Karolien