dinsdag 31 januari 2012

vandaag

Hallo allemaal, 

We zijn weer ijverig bezig geweest vandaag. Na een verkwikkende duik in het zwembad en werk in de voormiddag, gingen we aan de slag in de hoeken. 

lucius bracht een mysterieus boek mee: " op een dinsdagavond..." 
Het was een boek met gekke prenten maar heel weinig tekst. Maite en Angel schreven er hun verhaal bij. 


Zowel Elise haar voke, als Eva haar opa lagen in het ziekenhuis. Zij maakten een kaartje om hen veel beterschap te wensen. Valerie haar mama is donderdag jarig en ook zij wou haar eens verrassen. 

Ela en Roos schreven een vrije tekst. Bravo! 

Vorige week had Elise gekleurd water mee in de klas. Nu het zo vriest kwamen enkele kinderen op het idee om dit eens na te doen en het te laten bevriezen. Dan kunnen we er nog iets mee bouwen..... 
Er ontstond wel een discussie: gaat het morgen bevroren zijn of niet? Helemaal of een beetje? Wanneer bevriest water? ... op dat laatste gaven we een antwoord. het antwoord op de andere vragen zullen we moeten afwachten. 

Idun en Emily begonnen een onderzoek over de olympische spelen. Alle informatie is hierover welkom. Ook als iemand, iemand kent die er ooit aan deelgenomen heeft? ..... 

 Ardelan zijn titanic is klaar....... om te zinken. 

Quinten en Milan stelden hun onderzoek over de dino's voor. Ze maakten een toneeltje. De T-rex speelde verstoppertje met de andere dino's! Goed gedaan jongens! 

Tot morgen allemaal!

Niet vergeten: donderdag uitstap en vrijdag geen school.

groetjes
karolien