maandag 26 september 2011

vandaag

Hallo allemaal,

Het was weer een leuke dag vandaag. In de voormiddag zijn we aan de LVS-toetsen begonnen. Het was wel eventjes hard en geconcentreerd werken maar de kinderen zijn hier goed in geslaagd.

In de namiddag was het dan onderzoekstijd.

Sarah en Milan mochten even terug naar Lieselot om de 3de kleuterklas eens te laten kennismaken met onze "gekke zinnen".


















Idun en Angel gingen aan het werk met de noten. ze mochten zelf kiezen wat ze ermee deden. Het werd een bos vol notenbomen en zelf een eekhoorn.


Roos en Ayse tekenden de man organen van Eva. Ook benoemden ze alle organen. Ook Rube, Raf, Lucius en Amoun gingen op onderzoek naar de organen uit ons lichaam. Ze zochten hun naam en hun werking op. Zo kunnen ze nu pas echt aan hun toneel beginnen van de dokter.

Ardelan, Quinten en Milan ( toen hij terug was) gingen op onderzoek naar vulkanen. De mama van Ardelan kwam ons een handje helpen. ( dank je wel hiervoor) Ze tekenden al een vulkaan maar de volgende stap is dat we samen met hen een vulkaan uit papier maché gaan maken en deze ook gaan laten uitbarsten.
Al jullie oude kranten zijn dus welkom!! 

Maite en Emily bouwden hun droomhuis. Ze schreven er ook een stappenplan bij. Bravo meisjes!!

Eva had dit weekend haargel gemaakt. Ze maakte samen met Jaan een stappenplan hoe ze dit gedaan had.
We vroegen aan caroline haar man of we dit ook eens in de klas konden doen.

We eindigden onze dag in de bibliotheek waar we onze vorige boeken teruggaven en er nieuwe mochten kiezen.

bravo aan mijn kinderen.

groetjes
Karolien