woensdag 24 augustus 2016

Welkom in het eerste leerjaar!

Liefste jongens en meisjes, mama's, papa's, oma's, opa's,...

De zomervakantie is bijna gedaan en het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur!
Enkele handige weetjes:
  • Zondag 28 augustus nodigen we jullie van harte uit om kennis te komen maken én voor een heerlijke brunch op onze Ijsbrekersdag! Meer info hierover vind je op de algemene blog.
  • Onze klasavond vindt plaats op 5 september om 19u30 in onze klas. Tijdens deze avond worden jullie wegwijs gemaakt in de werking van het eerste leerjaar en kunnen jullie meteen ook al jullie prangende vragen in de groep gooien. :)
    Als je graag iets lekkers meeneemt, mag dat zeker, maar voel je absoluut niet verplicht.
    Wie dit jaar graag klasouder wil worden kan zich ook meteen voorstellen op deze klasavond.
  • Zoals je misschien al gezien hebt in de agenda is er nog geen officiële kampdatum vastgelegd voor onze klas. We gaan pas op kamp tegen het einde van het schooljaar, meer details volgens snel! Maar dan hoef je je nog geen zorgen te maken over verlofaanvragen die snel in orde moeten worden gebracht.
  • Vrijdag 16 september gaan wij voor de eerste keer dit schooljaar zwemmen. We vertrekken meteen na het belsignaal 's morgens.
  • In de klas drinken we elk uit onze eigen drinkbeker. Breng liefst een stevige beker mee en zet aan de onderkant zeker de naam van je kleine monster. Je kan deze zondag op de ijsbrekersdag bijvoorbeeld al een plekje komen geven in de klas!

Lieve groetjes!
Annelies