maandag 14 september 2015

Enkele praktische kampafspraken

Beste ouders,

Bedankt voor een productieve en constructieve kampavond!
Fijn dat jullie mee zochten naar oplossingen voor alle praktische problemen.
Deze week krijgen jullie in de boekentas van zoon of dochter nog een kampbundel mee met alle gedetailleerde informatie over wat je zoal in de valies moet steken, een uitgebreide dagplanning, kofferlabels en praktische info en gegevens.
Maar graag lijst ik nu het belangrijkste al eventjes op op de blog.

- We spreken maandag 21 september om 8 uur 's ochtends ten laatste af in de inkomhal van het station in Diest. 

- Je kind moet een rugzakje met daarin een lunchpakket en een drinkbus meenemen op de trein. Koekjes en fruit voorzien wij.

- De bagage zal op school verzameld worden en door Marc, Tim, Ilse en Pascale worden opgevoerd met de wagen naar de kampplaats. De bagage kan je vrijdag al mee naar school geven of maandagochtend gewoon naar school brengen. Waar je deze kwijt kan wordt nog meegedeeld.

- De trein vertrekt om 8u27. Indien je niet op tijd bent, moet je helaas zelf tot aan de kampplaats raken.

- Omdat er geen station dicht bij de kampplaats is, moeten we een belbus nemen. Op een belbus kunnen maar maximum 21 personen. 

Daarom zijn we tot de volgende oplossing gekomen: we vertrekken als 1 groep vanuit Diest tot station Denderleeuw. In Denderleeuw wordt de groep in 2 gesplitst.
Groep 1 neemt de trein naar Zottegem. Aankomst in Zottegem om 10u11. Belbus om 10u30. Aankomst boerderijkamp Diggie om 11u.
Groep 2 neemt in Denderleeuw de trein naar Geraardsbergen. Aankomst in Geraardsbergen om 10u22. Belbus om 10u30. Aankomst boerderijkamp Diggie om 11u.

- Op de trein hebben we momenteel 4 begeleiders: ikzelf, Dimitri, Els en Anja. Het zou heel fijn zijn als er nog 2 extra begeleiders zouden kunnen meekomen. Als je dit ziet zitten, spreek me zeker aan.

- Terugkomen op woensdag 23 september doen we met de auto. Marc, Kinga,
Tim, Elke, Wim, Sylvie, Els en Elke R en Danny brengen ons terug naar school. Vermoedelijke aankomst 15u.
Er is die dag ook opvang op school indien je je kind dan niet kan komen halen.

Omdat we terugkeren met de wagen zijn we nog op zoek naar verhoogjes om op de zetels te plaatsen voor de kinderen. Heb je dit thuis nog liggen? Laat het zeker weten, dan kan dit worden meegegeven met de ouders die rijden.

Verdere informatie volgt spoedig.

Veel groetjes!
Annelies