maandag 28 maart 2011

vandaag

Hallo,

Sorry vandaag door de drukke dag geen tijd gehad om foto's te nemen. Maar toch een kort verslagje van de dag.
's Ochtends mochten we enkele kinderen van Ann haar klas verwelkomen. Zij werkten mee in onze klas. Het eerste is volop aan het leren hoe ze moeten optellen en aftekken tot 20 en leerden dat niet alle letters die eindigen met een t ook met deze t geschreven worden. Er zijn ook foppers die met een d geschreven worden, potvolkoffie! Ze maken het ons toch moeilijk zenne was Rube zijn terechte reactie!
Het tweede leerjaar maakte vandaag de tekst van Robin verder af en leerde de maaltafel van 7. Dit ging vlot want tot hun verbazing kenden ze toch wel al heel veel tafels als ze ze mochten omdraaien.

In de namiddag hadden we eerst een uurtje zedenleer en godsdienst om nadien Milan, Lilith, Ashye en Sibbe in de klas te verwelkomen. Zij kwamen ons in de klas helpen om verder de illustraties te maken. Wat een harde werkers!!!
Robin en Joran zijn onze journalisten van dienst. Zij proberen te ontdekken hoe een krant gemaakt wordt en gaan het nieuws volgen deze week. Een super leuk idee!
Emily en Angel willen weten hoe stiften en kleurpotloden gemaakt worden maar hierover vonden we niet zoveel informatie ( enige hulp is welkom)
Quinten had een elektriciteitsdoos mee en toonde ons wat hij hiermee kon doen.

Ook sorry dat de weekplanning niet in de map zat maar dit maak ik morgen in orde. De tijd ontbrak me om dit nog netjes in orde te krijgen. Maar via deze weg weten jullie dat we vandaag weer hard aan het werk zijn geweest in de klas.

groetjes
Karolien