maandag 14 maart 2011

terug van weg geweest.

Het was een blij weerzien vandaag want na een week vakantie hadden we veel te vertellen. Zo was Joran eerste bij het skiën geworden, was Maryne naar plopsaland en naar de quick geweest, was Isa naar Frankrijk geweest en had ze alles terug gezien van waar ze vroeger woonde, enz.... Ook kregen we in de kring leuk bezoek. Jente kwam even hallo zeggen en dat was een hele verrassing. Ook hadden we 2keer post. Zo kregen we een kaartje van Rube en Bram op vakantie en hadden enkele kinderen post van onze correspondentieklas.
Naast dit alles kwamen er ook de volgende onderzoeken uit: Emily, Elise en Isa zijn onze feestplanners voor als jente terug komt naar school, Joran wou weten hoe een skilift werkte en wat een katrol eigenlijk is, Robin is op zoek naar alle kleuren van de dino's en Neo, Lucius en raf wouden weten waarom de militairen zich moesten camoufleren. 
Doordat er heel veel op vakantie is gegaan en Joran als verslaggever  "vakantie" heel vaak moest schrijven zijn we ook op zoek gegaan naar woorden op -tie achteraan. Zo vonden we al vakantie, politie en auditie.
Een heel leerrijke dag vol plezier en leergenot.

tot morgen

groetjes
karolien