woensdag 23 februari 2011

dinsdag en woensdag

Het waren weer twee leuke dagen. Gisteren hebben we hard gewerkt in de voormiddag maar ook onze namiddag was rijkelijk gevuld. Na ons uurtje turnen met dieter gingen we weer aan de slag.
We maakten bladwijzers met gekke dieren, Rube begon aan een verjaardagskalender, er werden vrije teksten geschreven en Emily en Idun gingen verder met hun onderzoek. Zo maakte Idun kennis met een asfaltmachine en Emily ontdekte de stappen waaruit een huis wordt opgebouwd.
Zij stelden hun onderzoek voor maar hadden ook nog een leuke verrassing in petto. Zo kunnen we volgende week donderdag bezoek verwachten van Kyana haar mama met de plannen en maquette van hun huis en kunnen we in de namiddag dan ook een kijkje gaan nemen op de bouwwerf. We kunnen dan vergelijken met de stand van zaken met het huis van Raf. We zoeken hier nog rijdende ouders voor?  Iedereen die kan  mag die laten weten, we zouden toch 4 auto's nodig hebben.
Ook Idun had een straat gevonden waar ze aan het werken waren. Dit moeten we nog wel even plannen wanneer dit nog kan.



Ook verrasten Isa, Floor en Kyana ons met een goed voorbereid en uitgeschreven playmobil toneel .



Vandaag woensdag was het weer lezen geblazen. En we hadden geluk want al misten we wat ouders, de kinderen van het 5de die bij ons in de klas zaten hebben ons heel hard geholpen.







































Een echt leesfestijn.

We zoeken dus ouders die volgende week donderdag kunnen rijden. We zouden tegen 13.00 vertrekken en rond 14.30 uur zeker terug op school zijn.

Ik heb al van enkele ouders gehoord dat ze vrijdag komen helpen met naaien maar natuurlijk is nog steeds iedereen welkom.


Nu ik weer internet heb thuis..... tot morgen!

groetjes
Karolien